Over Vitamina

Bij Vitamina bieden we 100% natuurlijke, kwalitatief hoogstaande gezondheidsproducten voor baby’s, kinderen en volwassenen. 

Wij geloven sterk in onze verantwoordelijkheid tegenover de consument en bieden duurzame, efficiënte en veilige oplossingen aan.

Primrose Laboratories is producent en leverancier van de Vitamina producten

Kantoor Primrose Laboratories

Primrose Laboratories is opgericht in 2006 door 2 gepassioneerde apothekers. Het is hun missie 100% natuurlijke, kwalitatieve en hoogstaande gezondheidsproducten op basis van planten te ontwikkelen en te produceren om wereldwijd de gezondheid van mens en dier te onderhouden, te bevorderen en te herstellen.

De ontwikkeling van de Vitamina producten is gebaseerd op een jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie en op diverse universitaire klinische studies wereldwijd.

In de moderne fytotherapie gebeuren extractie- en analytische processen volgens de meest vooruitstrevende technieken, gebaseerd op die van de chemische industrie. Hierdoor verzekert de kruidengeneeskunde van vandaag een precieze standaardisatie, een uitstekende kwaliteit en een hoog rendement. Om dit te bereiken werkt Primrose samen met solide partners en kiezen ze voor de ontwikkeling van hun producten uitsluitend voor kwalitatief hoogstaande natuurlijke - vaak gecertificeerde biologische -grondstoffen.

Door voortdurende research ontwikkelen ze steeds nieuwe producten en blijven ze het huidige aanbod van Vitamina optimaliseren. Dit onderzoek gebeurt niet enkel bij Primrose zelf, maar ook aan verschillende universiteiten en bij externe medische teams.

De Vitamina producten

De Vitamina producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten, geen toegevoegde suikers en geen synthetische kleur- of smaakstoffen. Hierdoor verhoog je de biodisponibiliteit (= de opname van de actieve ingrediënten in het lichaam) en verlaag je de nevenwerkingen. Het lichaam ervaart de inhoud stoffen als lichaamseigen, zoals ook bij gezonde voeding gebeurt, en integreert ze heel snel in haar metabolisme.