Over Vitamina

Producten zijn MADE IN BELGIUM

Primrose Laboratories is producent en leverancier van de Vitamina producten.

Wij zijn ons heel bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover de gebruiker en reiken veilig, efficient werkende en 100% natuurlijke producten aan.

Primrose Laboratories is opgericht in 2006 door 2 gepassioneerde apothekers. De ontwikkeling van de Vitamina producten is gebaseerd op een jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie en op diverse universitaire klinische studies wereldwijd.

In de moderne fytotherapie gebeuren extractie- en analytische processen volgens de meest vooruitstrevende technieken. Hierdoor verzekert de kruidengeneeskunde van vandaag een precieze standaardisatie, een uitstekende kwaliteit en een hoog rendement.

Samenwerken met betrouwbare partners is een vereiste. Voor de ontwikkeling van hun producten, kiest Primrose Laboratories voor de hoogste kwaliteit op alle niveaus. Dat begint al bij de grondstoffen, die exclusief van de meest hoogstaande, natuurlijke en heel dikwijls van gecertificeerde biologische oorsprong zijn.

Door voortdurende research ontwikkelen ze steeds nieuwe producten en blijven ze het huidige aanbod van Vitamina optimaliseren. Dit onderzoek gebeurt niet enkel bij Primrose zelf, maar ook aan verschillende universiteiten en bij externe medische teams.